dilluns, 26 d’octubre del 2009

Informació subliminal

A comunicació oral, escrita i digital, avui hem pogut comprovar la importància dels mitjans audovisuals i per adonar-nos-en, hem vist una conferència d'un professor mexicà i també hem vist dos anuncis per veure els missatges subliminals que rebem sense adonar-nos-en.
Un dels anuncis era de galerias, on apareixien nens sortint de classe i hem analitzat l'anunci des de la música, la llum, la velocitat de la càmera, etc. i hem pogut apreciar que els anuncis no es fan a l'atzar sinó que han tingut en compte molts aspectes que indirectament rebem.
L'altre anunci és el que deixo penjat aquí. És el del monstre "brother". També l'hem analitzat a classe per veure que rebem molta informació indirecta.
Amb tot, hem pogut arribar a la conclusió que cal educar i acompanyar als nens per tal que sàpiguen ser audiència i s'adonin de que no tot el que veuen per la tele o internet és tal i com ho veuen, sinó que ha pogut ser "manipulat" o tractat de la manera que volen que nosaltres ho rebem.
Una classe molt interessant que ens ha permès pensar sobre com està el món digital.
FINS AVIAT!

3 comentaris:

  1. M'ha agradat molt aquest comentari perquè a mi també m'ha agradat molt la classe, si et fiques a youtube i poses walt disney subliminar et surten imatges de coses que no percep la nostre visió però si el nostre inconscient, per si el vols veure.
    Adéu.

    ResponElimina
  2. molt interessant Andrea!

    és veritat Marina, nosaltres tenim una amiga que va fer el Treball de Recerca sobre aquest tema.

    Ara ho miraré!

    Fins demà guapisimes.

    ResponElimina
  3. Marina!! ja vaig mirar el videeo i era molt interessant!!
    Fins demaaa :)

    ResponElimina