dimecres, 18 de novembre del 2009

VALORACIÓ PERSONAL CIBERNÀRIUM

Pel que fa a la meva valoració personal sobre la sortida realitzada al cibernàrium, l'he considerat una sortida molt interessant, ja que ens ha aportat molta informació nova sobre les noves tecnologies, i personalment, m'ha permès conèixer un espai que no sabia que existia com és el cibernàrium. Crec que el servei que ofereixen és molt interessant i que pot ajudar molt a trencar la barrera digital que hi ha actualment a la societat i penso també que gràcies a programes com els del cibernàrium, la gent podrà anar integrant progressivament les noves tecnologies en la seva forma de vida.
A més, ens han permès veure la gran utilitat que tenen les noves tecnologies i el gran servei que poden oferir-nos a l'hora de presentar-nos davant d'una aula plena de nens i nenes que sabran probablement molt més que nosaltres sobre noves tecnologies. Crec doncs, que és molt interessant que nosaltres estiguem al cas de tota la tecnologia que va formant part de les nostres vides per poder-la integrar i treure'n el màxim profit.
La sortida m'ha servit, a més, per veure que els professors tindrem molts grans reptes davant nostre quan entrem a una escola, i és que haurem d'ensenyar als nens i nenes un altre mètode de vida, i ja no haurem d'ensenyar tant només la informació curricular, sinó que haurem d'ensenyar a que ells aprenguin a utilitzar adequadament les noves tecnologies i aprenguin a gestionar-les, organitzar-les, etc.
Finalment, només em falta dir al respecte, que la sortida al cibernàrium l'he considerat prou interessant, tot i que en alguns aspectes podria haver sigut una mica més lúdica. El servei que ofereixen trobo que és molt important, i he pogut veure que estan ajudant a molta gent a integrar-se d'una manera o altre en la societat. Espero, doncs, que com a futurs mestres poguem afrontar aquests reptes i poguem ensenyar als nens i nenes com gestionar la informació.
En definitiva, una bona sortida per informar-nos una mica més sobre el món tecnològic actual!
FINS AVIAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada